Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 494g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 35g306kcal0g0g34.6g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g987g3544kcal79g777.9g4.9g16.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g27g68kcal1.6g2.3g5.7g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell1234g1333kcal296.2g0g6.2g0g
Pesto rosso180g521kcal7.6g9.4g50.3g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g148g111kcal3.3g21.5g1.3g0g
Findus thai wokkivihannekset1234g309kcal14.8g49.4g6.2g37g
Vesi, vesijohtovesi 1234g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g111g120kcal1.3g27.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11392g12621kcal807.6g1776.6g218.6g107.6g
Valittu annoskoko5696g6310kcal403.8g888.3g109.3g53.8g
Annoskoko puolitettuna2848g3155kcal201.9g444.2g54.7g26.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823