Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g18g26kcal3.5g0.5g1.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g15g53kcal2.4g9.6g0.4g0.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7.5g20kcal2.3g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g227kcal17g22.2g8g1.8g
Valittu annoskoko57g113kcal8.5g11.1g4g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g57kcal4.3g5.6g2g0.5g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.5g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081