Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g13kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Banaani, kuorittu 15g13kcal0.2g2.8g0.1g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g360kcal5.6g37.2g21g1.8g
Valittu annoskoko57g180kcal2.8g18.6g10.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g90kcal1.4g9.3g5.3g0.5g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.6g18.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700