Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g1.2g4.5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g3.7g4.6kcal0.3g0.6g0.1g2.6g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.5g10kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.8g5.8kcal0.5g0.1g0.4g0.5g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g5.5g3.3kcal0.6g0.2g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g6.5g4.6kcal0.7g0.2g0.1g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g6.7g39kcal1.5g1.3g3.4g0.7g
Kaurajauho 2.2g8.1kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g221kcal12.4g9.8g15.2g8.6g
Valittu annoskoko57g111kcal6.2g4.9g7.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna29g55kcal3.1g2.5g3.8g2.2g
Arvot/100g100g195kcal10.9g8.6g13.4g7.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268098