Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Manteli 4.7g29kcal1.1g0.3g2.5g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g9g24kcal0.6g0.3g2.2g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g1.2g2.6kcal0g0.7g0g0g
Puolukka 14g5.5kcal0.1g1g0.1g0.4g
Tyrnimarja 7g6.3kcal0.1g0.4g0.4g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g281kcal5.6g6.4g25.6g2.2g
Valittu annoskoko57g141kcal2.8g3.2g12.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g70kcal1.4g1.6g6.4g0.6g
Arvot/100g100g246kcal4.9g5.6g22.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409