Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g19g66kcal1.5g7.4g3.2g0.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g10g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.5g8.7kcal0.3g0g0.8g0g
Oivariini vähärasvainen0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g2.5g8.7kcal0.2g0.5g0.7g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g5g7.5kcal0.8g0.1g0.5g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g269kcal7.6g17.4g19g1.2g
Valittu annoskoko57g135kcal3.8g8.7g9.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g67kcal1.9g4.4g4.8g0.3g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697