Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Paprika punainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow23g19kcal1g3.4g0.1g1.1g
Herkkusieni säilyke 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g62kcal2.6g9.6g1.2g3.2g
Valittu annoskoko57g31kcal1.3g4.8g0.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna29g16kcal0.7g2.4g0.3g0.8g
Arvot/100g100g54kcal2.3g8.4g1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831