Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g16g12kcal2.7g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g20g13kcal0.3g2.9g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g10g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g12g3.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g71kcal6.8g7.6g1g0.8g
Valittu annoskoko57g35kcal3.4g3.8g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal1.7g1.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g62kcal6g6.7g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556