Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 9g11kcal2g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g6.3g1.6kcal0.3g0.3g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)4.4g15kcal0.7g2.8g0.1g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Ranskankerma Valio4.7g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g111kcal7.6g7g6g0.8g
Valittu annoskoko57g56kcal3.8g3.5g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g28kcal1.9g1.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g97kcal6.6g6.1g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597