Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g7.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)7.8g8.6kcal1.8g0g0.2g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g35kcal3.8g2.6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko57g17kcal1.9g1.3g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g9kcal1g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.3g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409