Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g31g23kcal0.6g5g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g14g32kcal1.7g0.4g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g120kcal4.6g12.6g5.6g1.2g
Valittu annoskoko57g60kcal2.3g6.3g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal1.2g3.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g105kcal4g11g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219