Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g16g17kcal2.8g0.3g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suolapähkinä 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g16g21kcal0.9g3.8g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g109kcal8g10.6g3.4g1.4g
Valittu annoskoko57g54kcal4g5.3g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g27kcal2g2.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g95kcal7g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612