Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.6g5.1kcal0.1g1g0g0.1g
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton6.3g14kcal0.7g0.2g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g47kcal1.8g3.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko57g24kcal0.9g1.8g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g12kcal0.5g0.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g41kcal1.6g3.1g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320