Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 6.5g4.5kcal0.3g0.6g0g0.2g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 10g23kcal1.9g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g55kcal4.4g1.4g3.4g0.4g
Valittu annoskoko57g28kcal2.2g0.7g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g14kcal1.1g0.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.8g1.2g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401