Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 20g30kcal3.8g0g1.6g0g
Paprika keltainen 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 3.9g0.8kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g9g7.7kcal0.4g1.4g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g94kcal9g5.8g3.4g2.2g
Valittu annoskoko57g47kcal4.5g2.9g1.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g24kcal2.3g1.5g0.9g0.6g
Arvot/100g100g82kcal7.9g5.1g3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754