Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Naudanliha keskiarvo 22g33kcal4.2g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Hapankaali (Rasilainen)11g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.7g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g97kcal9.4g4.8g4.2g1g
Valittu annoskoko57g49kcal4.7g2.4g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g24kcal2.4g1.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.2g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032