Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu22g48kcal1.9g1.4g3.9g0.3g
Ketsuppi, Felix1.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 1.6g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka7.5g4.3kcal0g1g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio14g8.9kcal0.2g0.6g0.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)11g29kcal2.8g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g187kcal10g7.4g13.2g0.8g
Valittu annoskoko57g94kcal5g3.7g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g47kcal2.5g1.9g3.3g0.2g
Arvot/100g100g164kcal8.7g6.5g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493