Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g10g36kcal1.4g6.6g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 15g28kcal2.9g0.1g1.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.8g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)2.4g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g165kcal9.6g16.2g6.4g2.8g
Valittu annoskoko57g83kcal4.8g8.1g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal2.4g4.1g1.6g0.7g
Arvot/100g100g144kcal8.4g14.1g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124