Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Amerikansekoitus, Apetit9g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.9g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Ruohosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g201kcal13.4g1.6g15.6g0.4g
Valittu annoskoko57g100kcal6.7g0.8g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g50kcal3.4g0.4g3.9g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531