Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka20g60kcal1.9g12g0.4g2.9g
Puolukka 19g7.3kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g163kcal4.8g32.4g1g7.2g
Valittu annoskoko57g81kcal2.4g16.2g0.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal1.2g8.1g0.3g1.8g
Arvot/100g100g142kcal4.2g28.2g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480