Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Kirjolohifilee 23g39kcal3.9g0g2.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 11g15kcal0.3g3.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g149kcal9g8.6g8.2g1.6g
Valittu annoskoko57g75kcal4.5g4.3g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g37kcal2.3g2.2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g130kcal7.9g7.5g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785