Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 31g14kcal0g3.5g0g0g
Mansikka 16g7.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Mannasuurimo 7.8g25kcal0.8g5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g113kcal1.8g24.6g0.2g1.2g
Valittu annoskoko57g57kcal0.9g12.3g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g28kcal0.5g6.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970