Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl20g71kcal2.8g0.1g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g7.9g6.1kcal0.4g0.9g0g0g
Piparjuuri, annos 10g1.1g0.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.6g22kcal0.1g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g205kcal7g3.4g17.8g0.6g
Valittu annoskoko57g102kcal3.5g1.7g8.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g51kcal1.8g0.9g4.5g0.2g
Arvot/100g100g179kcal6.1g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940