Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 6.2g4kcal0g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 3.1g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g3.1g8.1kcal0.1g0.1g0.8g0g
Piparjuuri, annos 10g3.9g1.4kcal0.2g0.4g0g0.3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g53kcal1g5.8g2.4g1.8g
Valittu annoskoko57g27kcal0.5g2.9g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g13kcal0.3g1.5g0.6g0.5g
Arvot/100g100g47kcal0.9g5.1g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331767