Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa8.5g1.4kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour2.8g8.5kcal0.1g0.1g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.6g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g121kcal7.4g3.6g8.4g1.4g
Valittu annoskoko57g61kcal3.7g1.8g4.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal1.9g0.9g2.1g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148