Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g9g8.9kcal1.9g0g0.1g0g
Makaroni ( tumma Torino )9g33kcal1.7g5.5g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g7.8g5.9kcal0.2g0.4g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 6.6g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g115kcal8.4g13g2.8g1.6g
Valittu annoskoko57g58kcal4.2g6.5g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g29kcal2.1g3.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g100kcal7.3g11.3g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163572