Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g10g42kcal0.8g6.4g1.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa17g17kcal1.8g0.5g0.8g0g
Karpalo 8.3g2.7kcal0g0.3g0.1g0.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio8.3g12kcal0.2g0.5g1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g233kcal6.8g33.8g7.8g0.8g
Valittu annoskoko57g117kcal3.4g16.9g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g58kcal1.7g8.5g2g0.2g
Arvot/100g100g203kcal5.9g29.4g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239