Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g1.4g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Hunaja 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g73kcal5.8g4g3.8g1g
Valittu annoskoko58g37kcal2.9g2g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal1.5g1g1g0.3g
Arvot/100g100g63kcal5g3.5g3.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821