Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g47kcal1g7g1g1.2g
Valittu annoskoko57g23kcal0.5g3.5g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g12kcal0.3g1.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g41kcal0.9g6.1g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644