Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)40g45kcal9.2g0g0.8g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus8.3g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g9g26kcal1.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g163kcal22.2g0.4g8g0g
Valittu annoskoko58g81kcal11.1g0.2g4g0g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal5.6g0.1g2g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.3g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129