Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g16g15kcal3.1g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Makaroni, tumma 16g56kcal2.1g10.3g0.5g0.9g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g13g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g188kcal11.6g23.8g4.8g1.8g
Valittu annoskoko58g94kcal5.8g11.9g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g47kcal2.9g6g1.2g0.5g
Arvot/100g100g164kcal10.1g20.7g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001