Suklaavaahto

Erottele keltuaiset ja valkuaiset.

Vatkaa keltuainen sokerin kanssa vaahdoksi.

Sulata suklaa ja anna jäähtyä hieman.

Lisää huoneenlämpöinen maitorahka sekaan.

Sekoita keltuaissokerivaahto sekaan varovasti nostellen.

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää muun seoksen sekaan varovasti nostellen.

Jäähdytä jääkaapissa n. 30 min.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,331g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer6.3g32kcal0.2g3.5g1.9g0.3g
Sokeri6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g197kcal10g24.4g6.2g0.6g
Valittu annoskoko58g99kcal5g12.2g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g49kcal2.5g6.1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g171kcal8.7g21.2g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38958