Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 20g15kcal3.2g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)14g34kcal1.3g6g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g146kcal10.4g13.8g4.6g3g
Valittu annoskoko58g73kcal5.2g6.9g2.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna29g37kcal2.6g3.5g1.2g0.8g
Arvot/100g100g127kcal9g12g4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858