Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g107kcal8.9g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.9g7.8kcal0.2g1.5g0g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g244kcal19g5g16.2g1.2g
Valittu annoskoko57g122kcal9.5g2.5g8.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g61kcal4.8g1.3g4.1g0.3g
Arvot/100g100g212kcal16.6g4.4g14.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347