Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%8.7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 22g6.1kcal0.3g0.9g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g48kcal4g2.2g2g1.2g
Valittu annoskoko58g24kcal2g1.1g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g12kcal1g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g41kcal3.5g1.9g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648