Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Naudan Sisäpaisti27g30kcal6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g22g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g94kcal13g4.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko58g47kcal6.5g2.2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g24kcal3.3g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g81kcal11.3g3.8g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729