Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Appelsiini, kuorittu 9g4.4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore19g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku 6.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g4.7g10kcal1.3g0g0.6g0g
Hunaja 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g62kcal7.2g4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko58g31kcal3.6g2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g16kcal1.8g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g54kcal6.2g3.5g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029