Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g21g7.2kcal0.3g1.4g0g0.3g
Tomaattimehu Valio14g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Katkarapu 7.4g5kcal1.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g7.8g7.4kcal0.6g1.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g59kcal4.4g6.8g1.4g1.8g
Valittu annoskoko58g30kcal2.2g3.4g0.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g15kcal1.1g1.7g0.4g0.5g
Arvot/100g100g51kcal3.8g5.9g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378