Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g10g8.3kcal1.7g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)8.4g15kcal1.5g0g1g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g4.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kurkku 8.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 8.4g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g11g7.3kcal1.5g0.2g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.7g0.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g71kcal9.6g2.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko58g36kcal4.8g1.2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal2.4g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g62kcal8.3g2.1g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573