Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 16g7.1kcal0.1g1.3g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g36kcal0.8g5.8g0.8g1.4g
Valittu annoskoko58g18kcal0.4g2.9g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g9kcal0.2g1.5g0.2g0.4g
Arvot/100g100g31kcal0.7g5g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318643