Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kukkakaali 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Oivariini, 750.9g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g5.5g16kcal1.4g0.1g1.1g0g
Kesäkurpitsa6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tumma soijarouhe, risetti3.1g9kcal1.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g96kcal8.4g5.8g4.2g1.2g
Valittu annoskoko58g48kcal4.2g2.9g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g24kcal2.1g1.5g1.1g0.3g
Arvot/100g100g83kcal7.3g5g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096