Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g31g35kcal2.5g6.3g0g1.6g
Punajuuri, keitetty, suolaton 22g8.6kcal0.2g1.5g0g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 1.6g5.7kcal0g1.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g142kcal5.4g18.2g5g4.4g
Valittu annoskoko58g71kcal2.7g9.1g2.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna29g36kcal1.4g4.6g1.3g1.1g
Arvot/100g100g123kcal4.7g15.8g4.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390