Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis55g61kcal12g0g1.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g131kcal24g1g3.2g0.2g
Valittu annoskoko58g66kcal12g0.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g33kcal6g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g113kcal20.8g0.9g2.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485