PaukkuMaissin kanasalaatti

Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).

Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.

Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.

Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.

Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.

Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.

Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä8.4g13kcal2.6g0g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kurkku 3.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 6.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g6.8g1.4kcal0g0.2g0g0g
Viinirypäle,kivetön,vihreä6.8g4.9kcal0g1.1g0g0.1g
Mozzarella, Euroshopper5.1g13kcal0.9g0.1g1g0g
Omena, keskikokoinen 200g8.2g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Katkarapu 2.5g1.7kcal0.4g0g0g0g
Caesar kastike (Saarioinen), annos 20g0.7g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g1g3.9kcal0.1g0g0.4g0g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g108kcal9.4g4.8g5.2g0.8g
Valittu annoskoko58g54kcal4.7g2.4g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g27kcal2.4g1.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g94kcal8.2g4.2g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332989