Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 29g4.6kcal0.2g0.6g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Nokkonen 1.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g5.8g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g36kcal1.2g2.8g2g1.8g
Valittu annoskoko58g18kcal0.6g1.4g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g9kcal0.3g0.7g0.5g0.5g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738