Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.5.3g19kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow4.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä10g26kcal1.8g0g2g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.4.4g12kcal1.3g0.1g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g176kcal12.6g9.4g9.4g0.8g
Valittu annoskoko58g88kcal6.3g4.7g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g44kcal3.2g2.4g2.4g0.2g
Arvot/100g100g152kcal10.9g8.1g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413