Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse6.2g46kcal0g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Mustikka metsä- 11g5kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g321kcal5.4g45.6g12.2g2g
Valittu annoskoko58g160kcal2.7g22.8g6.1g1g
Annoskoko puolitettuna29g80kcal1.4g11.4g3.1g0.5g
Arvot/100g100g278kcal4.7g39.4g10.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644