Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g13g3.1kcal0.4g0.4g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)13g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g158kcal10.6g18.6g4.2g1g
Valittu annoskoko58g79kcal5.3g9.3g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g39kcal2.7g4.7g1.1g0.3g
Arvot/100g100g136kcal9.2g16.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908