Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g157kcal1.4g8.4g12.6g2g
Valittu annoskoko58g79kcal0.7g4.2g6.3g1g
Annoskoko puolitettuna29g39kcal0.4g2.1g3.2g0.5g
Arvot/100g100g136kcal1.2g7.3g10.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357