Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 27g8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras5.5g18kcal0.8g3.2g0.2g0.4g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g8.2g8.2kcal0.7g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g69kcal3.4g11.6g0.6g2g
Valittu annoskoko58g35kcal1.7g5.8g0.3g1g
Annoskoko puolitettuna29g17kcal0.9g2.9g0.2g0.5g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10g0.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374